Gröna fingrar, ett resultat av en solig fr...

2012-03-25_23_02 (MMS)

Gröna fingrar, ett resultat av en solig fredagseftermiddag på altanen ;-)


Min lilla solstråle :-)

2012-03-25_15_46 (MMS)

Min lilla solstråle :-)


träningsvärk :-)

En härlig träningsvärk smyger sig på efter core-passet igår, jag har nog inte varit med på ca 4veckor nu pga av alla sjukdomar och annat som dykt upp.
Men det kändes ändå riktigt skönt att få träna igår, tokjobbigt men gött ändå :-)

Det var fullt upp igår innan träningen, jag & lillebror Johnny var ute hos pappa och städade lite och kollade till katten. Pappa har lyckats med den stora bedriften att ramla och bryta lårbenshalsen...så just nu ligger han på KSS... 
Så det lär nog bli fler resor ut till honom den närmsta tiden..

I eftermiddag får jag röra på mig lite igen då det är dags för dans igen för tjejerna. Och när Leah dansar så måste man ju vara med och göra exakt likadant. Däremot när Wilma dansar får jag lite egentid, medans jag väntar utanfö,r med en bra bok :-)

Nu ska jag nog hoppa i kläderna och kanske lyckas måla lite i källaren om inte barnen river huset under tiden :-)

Ha en bra dag allihop!


skön vecka

Sitter i soffan o borde väl egentligen gå o lägga mig nu när jag upptäckte vad klockan är.
Den här veckan bara svischade förbi, redan fredag imorn.

Idag har jag kännt av lite skön träningsvärk, var på ett zumba-pass i tisdags, och samma dag så drog Karolina med mig ut på promenad. 5km med Ted i en barnvagn framför mig och Wilma på cykel i släptåg på en grusväg med tjäl-lossning, jag var en aning varm när vi kom tillbaka ;-)

Gårdagen spenderades på altanen i solskenet med trevligt fikabesök :-)
Wilma var så nöjd över att ha haft en lekkompis hemma som var lika gammal som hon.

Imorn blir det barngympan i sandhem och ett besök hos svärmor & svärfar.

Försöker sova... Men det går sådär..

2012-03-08_12_59 (MMS)

Försöker sova... Men det går sådär.. Bredvid mig ligger Ted upp-pallad på en massa kuddar, han andas riktigt ansträngt stundtals.. Han har hostat riktigt illa idag och varit febrig o hängig.. Nu hör jag genom taket hur Leah får en hostattack uppe i sin säng..hon har legat i sängen i stort sett hela dagen, och hostar så att hon gråter... Jag varvar alvedon med hostmedicin och smörjer bröstkorg och rygg med vicks..har bara fått i henne vatten, nyponsoppa, en isglass och lite mos o en fiskpinne... Hoppas verkligen det här ger med sig snart, jag tycker så synd om henne när ingenting hjälper mot hostan...


sjuka igen..

Jag var så nöjd över att Wilma (som har haft feber sen i fredags) äntligen blivit feberfri, dock fortfarande hostig & snuvig men febern är iaf borta, så går Leah o blir sjuk istället!!..
Hon har 39 graders feber, hosta o snuva...så vi får väl va hemma resten av denna veckan oxå...  *suck*

Svårt o roa dom friska barnen en hel dag när man måste vara hemma för att Leah är sängliggande...


Testade den här glassen för första gången ...

2012-03-06_00_18 (MMS)

Testade den här glassen för första gången igår, den var helt okej men jag tror nog att nån av dom andra smakerna passar mig bättre. ;-)


Fan fan fan

hade skrivit ett jättelångt inlägg som bara försvann när mina trötta ögon/händer tryckte på fel knappar...orkar inte skriva om det nu så det får räcka såhär för idag.. god natt!

RSS 2.0