Vecka 25 och inte blir jag smalare. ;-)

201102211105 (MMS)

Vecka 25 och inte blir jag smalare. ;-)


nya glasögon

Idag har jag varit hos optikern och gjort en ny synundersökning, var visst 3 år sen jag skaffade mina nuvarande glasögon. ;-)

Och inte helt oväntat hade min syn inte blivit bättre.. *mystiskt*

Så nästa vecka får jag hämta ut mina nya glasögon och dessutom så blev det två par! ;-)
Man fick visst det ena paret gratis.

Dom här blev det:


Idag har varit en riktigt bra dag. :-)

Idag har varit en riktigt bra dag. :-) Jag sydde klart gardinerna utan större bråk med symaskinen, det blev jättebra! :-) sen var vi ute i det härliga vintervädret jag o barnen. Mårten är i värmland o tittar på svenska rallyt och kommer hem imorn. Kvällen spenderades hos Karolina & Linnea, myskväll för bara oss tjejer :-) De var himla smidiga att lägga, ikväll när vi kom hem, inga protester alls, bara att stoppa dom i säng o säga god natt. ;-) Borde väl göra detsamma för imorn ska jag jobba och barnen ska till sin mormor.


Fredagsnöje :-)

201102111088 (MMS)

Är så nöjd, fick hem mitt gardintyg idag som jag beställt från jotex. Så när barnen hade somnat ikväll så började jag sy på mina nya gardiner, och det gick bättre än väntat, tog lite drygt 1 timme att sy 2 gardinkappor. I vanliga fall så strejkar alltid symaskinen när jag fått för mig att sy nånting, det gjorde den ikväll oxå men inte ens hälften så mycket som den brukar. :-) hoppas den är lika samarbetsvillig imorn när jag ska sy de sista 2 kapporna. :-) God natt på er!


Vill ha nya glasögon. :-) Fick hem ett par...

201102081082 (MMS)

Vill ha nya glasögon. :-) Fick hem ett par idag som jag hade beställt från lensway, gillade verkligen dom. Men blev väldigt tveksam när jag provade dom här hemma, dom kändes väldigt breda. Så nu har jag ringt o beställt tid för synundersökning nästa vecka, vill ha ett par nya glasögon nu! :-)


Shoppingdag i Skövde

Idag har jag & Wilma varit i skövde och shoppat, bara hon och jag :-)
Det gick hur bra som helst, hon gick så snällt med mig och höll mig i handen (nästan hela tiden)

Vi började inne på Lindex för tanken var ju att vi skulle hitta lite nya kläder till Wilma, som visst växt ur en hel del av sina kläder..
Och hon var inte sen på att börja shoppa, hon ville ha allt! Men jag fick försöka stoppa henne så gott det gick ;-)
Vi kom ut därifrån med 3 par byxor och 2 tröjor till henne och 1 litet par byxor till Leah.

Sen hamnade vi på Kappahl men där hittade vi inga roliga kläder alls men dock ett set med 5st armband som fröken blev helt salig över.
Därefter blev det Waynes Coffe och fika, svindyrt!!! Men Wilma myste och var helnöjd över att få fika på tu man hand med mamma :-)

Efter fikan gick vi faktiskt in i leksaksaffären och kom ut utan att ha handlat någonting!
Sista stoppet inne på elins esplanad blev H&M för där hade jag ju tänkt att hitta lite roligt till mig oxå, tji fick jag, en skjorta, ett par ballerinaskor till Wilma och en tunika och strumpbyxor till Leah blev det där...ingenting till mig..  *suck*

Men jag fick iaf tag på två nya fönsterlampor till tv-rummet idag, fast det var ju på rusta och därinne fick jag jaga Wilma för då hade hon tröttnat på att gå i affärer. ;-)

På vägen hem satt jag nog helt i andra tankar för jag vaknade till utanför Torbjörntorp och konstaterade att den vägen skulle jag ju inte alls åkt..hade visst missat att svänga mot Tidaholm i Borgunda ;-)
Men en liten omväg senare så hamnade vi faktiskt hemma hos mamma precis som det var tänkt.
Wilma blev kvar där (vääldigt oväntat) så jag fick bara med mig Leah hem, och hon är alldeles febrig och krasslig så hon får vara hemma från dagis imorn..

Hepp nu orkar jag inte skriva mer ;-)
Hare gött!

Vinter

Är så trött på alla som tror att det kan bli vår i februari. Tittade på bilder från feb förra året som bara stärker min åsikt att februari är en vintermånad. Jag kan gå med på att det börjar smälta bort i mitten/slutet på mars och att våren kommer då. Men nu finns det ingen möjliget att det blir vår! Det får gärna komma lite ner snö nu istället. :-)


21/2-10

20100221228 (MMS)

21/2-10


3/2-10

20100203177 (MMS)

3/2-10


Brödbak

201102051064 (MMS)

Idag kl 8,00 piiip var jag duktig o bakade bröd för att vi skulle få oss en sån däringa lyxig lördagsfrukost :-) MUMS säger jag bara!


V 22

201102011060 (MMS)

börjar nog bli lite tjockis nu kanske ;-)


Min goding!

201101301053 (MMS)

Min goding!


RSS 2.0