Ibland så blir inte livet riktigt som man tänkt sig :-)

Tänkte dela med mig av en liten hemlighet som snart inte kan vara någon hemlighet längre ;-)

Wilma & Leah ska bli storasystrar båda två!!

Jag upptäckte i mitten på november att jag är gravid, och det var varken något som vi hade planerat eller visste om vi ville.
Men efter att ha funderat igenom möjligheterna så kände jag att jag inte klarade av att avbryta graviditeten eftersom att jag då var ganska långt gången.

Så i Juni blir vi trebarnsföräldrar :-D



 "Vecka 22
Bebisen: Barnet är nu cirka 26 cm och väger cirka 450 gram och lägger nu på mer än 70 g i veckan. Bebisen har fått sitt eget möster av sömn och vakenhet och det är drömsömnen (REM) som dominerar. Jämför inte din bebis rörelser eller aktivitet med andras bebisar. Redan nu är ditt barn unikt och har en egen personlighet."

Idag har jag o Wilma varit ute och åkt sno...

Idag har jag o Wilma varit ute och åkt snowracer. Men hon kom på nåt roligare, man kan klättra i nätet i fotbollsmålet. :-) nätet hade ju fryst fast i snön så det var ju väldigt spänt o lätt att klättra i. :-) Var en härlig dag idag med strålande solsken och -2 grader. Efter middagen var Wilma ännu nöjdare än när vi var ute, för då fick hon följa med sin pappa ut. Dom var i garaget en sväng o sen fick lilla fröken köra sin fyrhjuling lite. Hon berättade glatt att hon minsann hade sladdat massor, visade precis hur det hade gått till genom att springa runt i en ring på golvet. :-) Hon somnade utan krångel ikväll. :-D


fotbollsmål :-)

201101301051 (MMS)

Wilma i sitt essé


mitt nya hörnskåp

201101241034 (MMS)

var i Tidaholm idag och hämtade mitt hörnskåp som jag tingade i lördags. :-) blev tokbra här hemma i köket ju. Tittade förbi hemma hos Jennie, Sigge o Johan en sväng oxå. Barnen var hos Sandra och lekte för hon var snäll och hämtade dom på dagis så att jag skulle kunna hämta skåpet efter jobbet. :-) Nu är det sovdags för imorn blir det en lång dag på jobbet..wi har inventering.. Natti natti allihopa!


Bakade en äpplekaka till Elsa innan vi gic...

Bakade en äpplekaka till Elsa innan vi gick en trappa ner till henne. Hade egentligen inte behövts någon ner kaka där nere eftersom att bordet var fullt med sötsaker. :-) Gräddtårta, rulltårta, vetelängd, havrekakor, nån mer tårt-liknande kaka med glasyr på. Så mätta var vi när vi gick hem igen. :-) Nu är det tyst här hemma för barnen var inte direkt svåra att lägga efter att ha sprungit omkring o lekt bland en massa folk. :-)


Äpplekaka

201101191022 (MMS)

mumsig äpplekaka :-)


Nu jäklar ska jag ta mig i kragen....

...och bli bättre på att blogga! ;-)

Har varit på väg flera gånger nu den senaste tiden, men så fort jag satt mig vid datorn så har inspirationen sinat..

Tycker ju själv att det är jättekul att läsa andras bloggar men vet inte riktigt vad jag ska tillföra med min ;-)

Här har det iaf hänt lite sen senaste inlägget (maj -10), är igång o jobbar igen och har gjort sen i början av september. Är riktigt skönt att vara tillbaka faktiskt.
Blir ibland ett välbehövligt break från hemmalivet.
Wilma & Leah trivs jättebra på sitt nya dagis, Leah har knappt tid att säga hej då och Wilma vill aldrig fälja med hem.

Sen har Wilma kommit in ordentligt i trotsåldern..jättekul.. Hon ska inte äta mat, för att hon gillar helt plötsligt inte just den maten som hon brukar äta massor av, hon ska inte ta på sig kläder varken ytterkläder eller vanliga.

Men vi har riktigt bra dagar oxå, häromdagen så bakade vi negerbollar jag & Wilma, hon fick mäta upp alla ingredienserna och hälla i bunken samt röra ihop det.
Hon var toknöjd! :-)
Goda blev dom med.

Idag så är vi lediga, jag fick en kompledig dag av min chef (TACK!). Så idag ska vi iväg o bla köpa en present till Mårtens farmor Elsa som fyller 92 idag. Wilma tycker att det ska bli jätteroligt att få gå ner o gratulera Elsa.
 "-Då blir vi hennes gäster!" sa hon så klokt här förut :-D

Hepp nu får det vara nog för idag, ska försöka uppdatera snart igen. :-)


RSS 2.0